azonosító:


jelszó:


©2004 ABSOLUT
Minden jog fenntartva

A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos engedélyével lehetséges.


[Adatvédelmi nyilatkozat]


rendszer programozás: flashpistols webműhely

Munkavállalóknak

Lehetőség van állásvadászatra, regisztrálásra, ismerősök ajánlására- a többi pedig megbízóink igényein -és persze a piaci viszonyokon- múlik. De ne felejtsék el, hogy a "belépő" egy új állás megszerzésénél a részletes, célirányos szakmai önéletrajz fényképpel ellátva, mert ezzel szembesülünk (mi és megbízóink is) legelőszőr.
Próbálunk minden potenciális jelölttel személyesen is megismerkedni, azonban szelekciónknak szorosan követnie kell a munkaadói igényeket -hiszen Ők a mi megrendelőink- így előfordulhat, hogy nem mindenkivel tudunk találkozni. Adatbázisunk müködik, elöbb-utóbb eljutunk Önhöz, ha pontosan beregisztrált és csatolta önéletrajzát.


Munkaadóknak

Direkt kereséssel foglalkozunk elsősorban, de természetesen az Internetet is fölhasználjuk, hogy a keresést minél szélesebb körben végezhessük. A keresési folyamat többlépcsős, melynek végére 3-5 megfelelő munkavállalót mutatunk be Önöknek.
Ők azok -végzettség, szakmai tapasztalat, nyelvtudás, bérigény stb,..- akik mindenben megfelelnek elvárásaiknak és készek váltani, hogy az Önök csapatát erősítsék.
Önöknek (és/vagy a mátrixnak) csak a végső döntést kell meghoznia, amihez mi minden támpontot megadunk a sokéves szakmai tapasztalat, piacismeret, emberközpontú szemléletmód valamint a pszichológiai és egyéb alkalmassági vizsgálatokat fölhasználva.


Munkapszichológia, szervezetpszichológia:

Célunk munkaadóink jelölt-kiválasztásának -valamint ezt kibővítve- cégek humán erőforrás gazdálkodásának munkapszichológiai támogatása: a munkatársak motivációs szintjének és munkavégzésük hatékonyságának növelése munkaerő elvándorlás csökkentése céljából.
A vállalatot, mint élő rendszert kezeljük, nem mechanikus összetevők halmazaként, így figyelembe vesszük a különböző emberi tényezők kölcsönhatásait, és azok folyamatos változásait.
Megbízóinkkal együttmüködő, partneri viszony kialakítására törekszünk, melynek fontos elemei a szakmai-, és etikai tényezők figyelembe vétele, és a munkánkért érzett felelősségvállalás.

Pszichológiai alkalmasság-vizsgálatok

Sok jelentkező előszűrése pszichológiai tesztekkel, illetve az esélyes jelöltek komplex pszichológiai vizsgálata.
Trainee-jelöltek előszűrése, vezetők vizsgálata, egyéb munkakörökre jelentkezők vizsgálata. Konkrét kérés esetén egy-egy szempont vizsgálata (intelligencia, figyelem-koncentráció, memória, egyéb képességek).
A munkaerő beválását teszi biztossá, a jelöltek közötti döntést segíti elő. Az interjún árnyalatként, érzésként megnyilvánuló tulajdonságokat teszi konkréttá, érthetővé.
Meglévő dolgozók belső előléptetésekor is alkalmazható.
Vizsgálandó szempontjainkat a megrendelő szempontjai szerint alakítjuk ki. (Betöltendő munkakör, a befogadó cég kultúrája, a közvetlen munkatársak stílusa.)

Assessment Center, Development Center

A jelentkezők gyakorlati feladatokkal történő vizsgálata (szerepjáték, prezentáció, csoportos helyzetek kezelése, azokban való részvétel).
Meglévő dolgozók fejlesztendő képességeinek felmérése.

Vezetői tanácsadás

Coaching, vezetési tanácsadás, vezetői csoportok facilitálása: a vezetők vezetői tulajdonságainak fejlesztése, egyénre szabott módszerekkel.

Humán Erőforrás rendszerek kialakítása
  • Teljesítmény-értékelő rendszer kialakítása
  • Vállalati, vagy munkakörönkénti kompetencia modellek kialakítása
  • A dolgozók megtartásának és motiválásának vizsgálata, motivációs felmérések
  • Vállalati kultúra felmérése
  • Karrier-tervezési projektek
  • Vállalati kommunikáció vizsgálata
  • Dolgozói elégedettség vizsgálatok